Κόσμος

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τώρα facebook και twitter

facebook apeili

Ένα ακόμη βίντεο με απειλές έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος. Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών μπαίνουν αυτή την φορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και twitter.

Το Ισλαμικό Κράτος δημιούργησε ένα ακόμη βίντεο με απειλές κατά του δημιουργού του Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ και του CEO του twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, στο οποίο οι δυο επιχειρηματίες εμφανίζονται «γαζωμένοι» με σφαίρες.
Στο 25λεπτο βίντεο, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με αντίποινα σε περίπτωση που οι αρμόδιοι μπλοκάρουν το υλικό των τζιχαντιστών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τόσο το Facebook, όσο και το twitter διεξάγουν καμπάνια για να εμποδίσουν το Ισλαμικό Κράτος και τους υποστηρικτές του από την χρήση των εν λόγω πλατφορμών μέσω των οποίων κάνουν προπαγάνδα και προσηλυτίζουν μαχητές.
Οι τζιχαντιστές προειδοποιούν ότι θα φτιάχνουν 10 νέους λογαριασμούς για κάθε έναν που μπλοκάρεται και υποστηρίζουν ότι κατάφεραν ήδη να χακάρουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο 10.000 λογαριασμών και 150 ομάδων στο Facebook καθώς και 5.000 προφίλ στο twitter.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το