Τοπικά

Κατάληψη στο ΠΕΔΥ Βόλου από συνδικαλιστικούς φορείς και εργαζόμενους στο ΙΚΑ

DSC07320

Σε κατάληψη του ΠΕΔΥ Βόλου προχώρησαν σήμερα οι συνδικαλιστικοί  φορείς από κοινού με τους εργαζόμενους του ΙΚΑ.  Η κατάληψη ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι ενώ λειτουργούν μόνο τα ιατρεία και καμία από τις διοικητικές υπηρεσίες. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Κουτσούκος, μόνο ο διευθυντής μπήκε σήμερα μέσα στο κτίριο, ενώ ανήγγειλε και εκδήλωση ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 2 Μαρτίου, στις 7:00 το βράδυ στο Αχίλλειον, για το Ασφαλιστικό  με ομιλητή τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο.

DSC07324

DSC07317

Εκπρόσωποι του συντονιστικού δήλωσαν ότι το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι ταφόπλακα για την κοινωνία.  Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Βασίλης Τόπας χαρακτήρισε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο βάναυσο για μια κοινωνία που βρίσκεται στην εντατική και μία αγορά που αργοπεθαίνει, ενώ το μέλος της Ομοσπονδίας Γ. Γρηγορίου ανέφερε ότι το Συντονιστικό θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα νέα κατάληψη και προσανατολίζονται στη  κατάληψη της ΔΕΗ ή του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

κοτίνα

Η πρόεδρος του Συλλόγου  Εργαζομένων IKΑ Μαρίνα Κοτινά ανέφερε ότι μόλις ξεκίνησε η κατάληψη βγήκαμε και εμείς έξω για να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας ενάντια στο ασφαλιστικό.

DSC07327

Στην κατάληψη συμμετείχαν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Μαγνησίας (Εργατικό Κέντρο Βόλου, ΑΔΕΔΥ, ΟΕΒΕΜ, αγρότες και αλιείς).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το