Τοπικά

Δεν πάει στον Τσίπρα το μπλόκο της Νίκαιας

bloko nikaia

Την ώρα που αρκετά αγροτικά μπλόκα της χώρας ετοιμάζουν τους εκπροσώπους τους για την κρίσιμη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, στο μπλόκο της Νίκαιας όχι μόνον απορρίπτουν οποιοδήποτε σενάριο συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο ραντεβού, αλλά προσανατολίζονται σε περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, παρά το γεγονός πως τα τρακτέρ βρίσκονται ήδη έναν μήνα στους δρόμους.

«Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Ας μας δώσει ο πρωθυπουργός τις δικές του θέσεις και να δούμε αν θα καθίσουμε να συζητήσουμε» ήταν το σχόλιο αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο της Νίκαιας στο onlarissa.gr, ο οποίος καθιστά σαφές πως για να υπάρξει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα – σε καμία περίπτωση όμως τη Δευτέρα – θα πρέπει να υπάρχει και μία «βάση διαπραγμάτευσης».

Το ζητούμενο λοιπόν στην αυριανή πανελλαδική συνάντηση των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας είναι με ποιό τρόπο θα επιλέξουν οι αγρότες να αυξήσουν την πίεσή τους προς την κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, στο μπλόκο των Τεμπών που συνεχίζει τον επ’ αόριστον αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος της Κοιλάδας, θα συμμετάσχει με τέσσερις εκπροσώπους στη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να ανοί

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το