Τοπικά

Σύσκεψη σωματείων, συλλόγων και συνδικαλιστών για το Ασφαλιστικό στο ΕΚΒ

pame

Κάλεσμα σε πλατιά σύσκεψη σωματείων και συλλόγων, συνδικαλιστών και επιτροπών αγώνα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, των αγροτών, των φοιτητών απευθύνουν η Γραμματεία Μαγνησίας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, η Γραμματεία Μαγνησίας της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ, η Γραμματεία Βόλου του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, η Γραμματεία Μαγνησίας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βόλου.

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Στο κάλεσμα τους αναφέρουν:
«Παρά τα επιμέρους ζητήματα που μπορεί να συμφωνούμε ή όχι, θέλουμε να μοιραστούμε τον προβληματισμό, να ακουστούν απόψεις, να μεταφερθεί εμπειρία, να φωτιστούν καλύτερα δυνατότητες και προϋποθέσεις στην κατεύθυνση της συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα μας ώστε να αποσυρθεί ο νόμος – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό. Είναι νόμος που δεν παίρνει διορθώσεις.
Τα λαϊκά στρώματα δεν πρόκειται να παζαρέψουν πως θα τους σφάξει η κυβέρνηση. Με μπροστά τα σωματεία, τους συλλόγους και τους υπόλοιπους φορείς, έχοντας παρακαταθήκη την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη και του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου αγροτών – εργατών στην Αθήνα το διήμερο 12 κ΄13 Φλεβάρη, παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους, να πληρώσει το κεφάλαιο!
Έχουμε τη δύναμη να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, ώστε οι προσπάθειες της κυβέρνησης να συναντήσουν ένα αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δεν θα αναχαιτιστεί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το