Τοπικά

Στη Λάρισα το 4χρονο που τραυματίστηκε από σφαίρα στον Αλμυρό

ekav
φωτο αρχείου

Στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε αργά χθες το απόγευμα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αγοράκι 4,5 ετών από τον Αλμυρό Μαγνησίας. Το μικρό αγόρι, που τραυματίσθηκε κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., θα υποβληθεί σε επέμβαση για να του αφαιρεθεί η σφαίρα που έχει «σφηνώσει» στο στήθος.

Αρχικά το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από τον Πλάτανο Αλμυρού αλλά ελλείψει παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας. Ο τραυματισμός του 4,5 χρόνων αγοριού στο στήθος σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι κάτω από άγνωστες συνθήκες και ήταν αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, για ατύχημα, αφού ο πατέρας συνοδευόμενος από το αγοράκι του, πήγαν σε κτήμα της οικογένειας, έχοντας μαζί και μια νόμιμη καραμπίνα.

Και ενώ ο πατέρας ήταν απασχολημένος με κτηματική εργασία το αγοράκι άρχισε να περιεργάζεται το όπλο, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει άθελά του. Η σφαίρα εξοστρακίσθηκε και τραυμάτισε το αγοράκι στο δεξιό ημιθωράκα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το