Τοπικά

Ισόβια σε 30χρονο για φόνο πατέρα 3 παιδιών στα Παλιά του Βόλου την Πρωτομαγιά του 2015

b76ff2311892a370dda728d94c4e26e9_XL

Μέσα σε κλίμα έντασης, μεγάλης συγκίνησης αλλά και λεκτικών διαπληκτισμών ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λάρισας η δίκη ενός 30χρονου που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εν τέλει ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (4-3 με τους τακτικούς δικαστές να τάσσονται υπέρ της καταδίκης του) και χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την 1η Μαΐου του 2015 στον Βόλο και θύμα ήταν ένας 29χρονος πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Τη νύχτα εκείνη είχε την ατυχία να διαπληκτιστεί με έναν 17χρονο σε καφέ – μπαρ της πόλης, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. Όμως η διαφωνία τους δεν σταμάτησε εκεί. Ο ανήλικος (κρατείται σε αντίστοιχο σωφρονιστικό κατάστημα) φώναξε βοήθεια και μεταξύ άλλων, τον 30χρονο δράστη με τον οποίο είχε συγγενική σχέση. Μαζί επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και μόλις ο 29χρονος εξήλθε του καταστήματος και βγήκε στον δρόμο τον παρέσυραν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Οδηγός ήταν ο 30χρονος (πατέρας δύο παιδιών) που κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως ήταν τροχαίο ατύχημα, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

To χρονικό του εγκλήματος:

Την Πρωτομαγιά του 2015 ο 29χρονος  έπεσε θύμα ενός 17χρονου κι ενός 30χρονου, οι οποίοι τον παρέσυραν με τον ΙΧ και τον σκότωσαν .
Ο 29χρονος Αναστάσιος Μπουμπουλάς το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε μαζί με την αδελφή του 23 ετών, σε μπαράκι στα Παλιά. Εκεί τους βρήκε μια παρέα νεαρών Ρομά μεταξύ των οποίων και ένας 30χρονος Αλβανός. Ο 17χρονος της παρέας, που παρενοχλούσε ερωτικά την 23χρονη εδώ και καιρό, συνέχισε να την παρενοχλεί και το βράδυ. Αποτέλεσμα ήταν ο 29χρονος αδελφός της να του ζητήσει το λόγο και να διαπληκτιστούν έξω από το μπαρ έντονα, παρουσία και του 30χρονου Αλβανού.

Ο άτυχος Αναστάσιος Μπουμπουλάς
Ο άτυχος Αναστάσιος Μπουμπουλάς

Μετά από λίγο, η παρέα των νεαρών, μαζί με τον τριαντάχρονο Αλβανό, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο, περίμεναν να βγει από το μπαρ ο 29χρονος και την ώρα που άρχισε να απομακρύνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 29χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός.
Ο άτυχος Αναστάσιος Μπουμπουλάς ήταν παντρεμένος με τρία ανήλικα παιδιά, 11, 9 και 7 ετών αντίστοιχα.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ στις 17.00 τελέστηκε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Ν. Ιωνία. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο δικός τους άνθρωπος έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, ενώ ζητούν την τιμωρία των δραστών.

www.eleftheria.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το