Τοπικά

Άγρια καταδίωξη στη Στυλίδα τροφίμων που δραπέτευσαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

katadiwxi

Ανθρωποκυνηγητό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό αλλά και μέσα στην Στυλίδα από τους αστυνομικούς που καταδίωκαν δύο νεαρούς που είχαν δραπετεύσει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων Βόλου.
Σύμφωνα με το lamiastar.gr, οι νεαροί μαζί με 4 ακόμη συγκρατούμενούς τους δραπέτευσαν τα ξημερώματα από το ίδρυμα. Όταν η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι αστυνομικοί του Βόλου άρχισαν εκτεταμένες έρευνες.
Οι δύο από τους δραπέτες, προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μηχανάκι, ωστόσο τους κατάλαβαν και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν, σταμάτησαν ένα ταξί, έβγαλαν με τη βία την οδηγό από μέσα και κινήθηκαν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς τη Λαμία.

Το ταξί καταδιώκονταν από τους αστυνομικούς, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Δυνάμεις από την Φθιώτιδα έσπευσαν στην περιοχή. Το ταξί εντοπίστηκε από την Α΄ ΟΠΚΕ και η καταδίωξη συνεχίστηκε πλέον στη Φθιώτιδα.

Οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν μέσα στη Στυλίδα, ωστόσο χτύπησαν το αυτοκίνητό τους πάνε σε πεζοδρόμιο προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.

Εκείνη τη στιγμή εγκατέλειψαν το ταξί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όπως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Από τις έρευνες πάντως προσήγαγαν έναν αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το