Τοπικά

«Κόπηκαν» τμήματα του Νομού Τρικάλων από …κατολισθήσεις

115008_thumb1

Τόνοι λάσπης, πέτρες και δέντρα «κατεβάζει» στον δρόμο το βουνό στην «Λέουσα» στα διοικητικά όρια Μεσοχώρας-Πολυνέρι –Βαθυρρεύματος.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση 5 οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων που επιχειρούν την απομάκρυνση των φερτών υλικών και την απελευθέρωση του οδικού δικτύου.

Ανάλογες καταστάσεις εξαιτίας της βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών, υπάρχουν πριν την Καστανιά που το «βουλωμένο» ρέμα έχει σημάνει συναγερμό στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όπως και σε Πολυθέα και Μηλιά όπου επιχειρούν 3 μηχανήματα για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων.

Στα σημεία του προβλήματος βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης που ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για το πρόβλημα, ενώ ο κ. Αγοραστός έγινε αποδέκτης και παρόμοιου προβλήματος και για το οδικό δίκτυο του Δήμου Αγράφων που και αυτό για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας των συνεχών και έντονων βροχοπτώσεων, ενώ οι περισσότερες καταστροφές εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων.

Πηγή www.trikalanews.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το