Ελλάδα

Η Ελλάδα αποχαιρετά τους ήρωες της: Σήμερα η κηδεία του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου

ImageHandler (1)

Το τελευταίο «αντίο» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell 212 που συνετρίβη στην νησίδα Κίναρο την περασμένη Πέμπτη θα πουν στις 13:00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην Άρια Ναυπλίου.

Η εξόδιος ακολουθία για τον υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο συγκυβερνήτης στην τραγωδία με το ελικόπτερο Agusta Bell, ήταν μόλις 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών, και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου μπήκε τελευταία στιγμή στο Agusta Bell, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.

Ο πατέρας του συγκλόνισε το Σάββατο όταν δήλωσε ότι «το παιδί μου τώρα είναι αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων».

Το Σάββατο η Ελλάδα «αποχαιρέτισε» τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου, τον 37χρονο υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, στην κηδεία στη Μεταμόρφωση στην οποία έδωσε το παρών η πολιτική και η φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Τη Δευτέρα, τέλος, στις 15:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.

Πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το