Ελλάδα

Συνελήφθησαν 3 Βρετανοί με 20.000 σφαίρες στην Αλεξανδρούπολη

newego_LARGE_t_1101_54614486_type13145

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές μετά τη σύλληψη αρχικά δύο Βρετανών υπηκόων ιρακινής καταγωγής και στη συνέχεια ενός ακόμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με μεγάλη ποσότητα όπλων και χιλιάδες σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης άνδρες του λιμενικού πραγματοποίησαν έρευνα σε ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο μετά από αρκετές μέρες παρακολούθησης και εντόπισαν μέσα σε αυτό τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών.
Επίσης οι σφαίρες που έχουν βρεθεί εκτιμάται πως ξεπερνούν τις 20.000. Μετά τη σύλληψη των δύο πρώτων ανδρών, ηλικίας 28 και 22 ετών, εντοπίστηκε και τρίτο άτομο επίσης ιρακινής καταγωγής, αλλά Βρετανός υπήκοος, στο τελωνείο των Κήπων, ο οποίος μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία, είχε 100.000 σφαίρες, δεκάδες όπλα και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τρεις συλληφθέντες έχουν δηλώσεις στις Αρχές ότι δεν ανήκουν στις τάξεις τους ISIS αλλά σε εκείνες τις αντάρτικες ομάδες που μάχονται εναντίον του. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι τρείς συλληφθέντες δεν είναι «γνωστοί» των ελληνικών ή άλλων ευρωπαϊκών Αρχών.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το