Κόσμος

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ -Ταινία παρωδία (video)

dep.10.2.708

Έχει αυτή τη μοναδική, χαρακτηριστική κουπ, μιλά προκλητικά, είναι μεγιστάνας και διεκδικεί το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Δεν είναι όμως ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύθηκε τον Τραμπ σε μία ταινία – παρωδία μεσαίου μήκους, η οποία αναρτήθηκε στον σατιρικό ιστότοπο Funny or Die και είναι βασισμένη σε ένα έργο που υποτίθεται ότι ο ίδιος ο μεγιστάνας έγραψε και σκηνοθέτησε τη δεκαετία του 1980.

Σε μία σκηνή που προηγείται της ταινίας, ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ εξηγεί ότι αυτή η ταινία μεσαίου μήκους, διάρκειας λίγο μικρότερης των 50 λεπτών, αποτελεί μία προσαρμογή του βιβλίου του Ντόναλντ Τραμπ, «The Art of the Deal», που δημοσιεύτηκε το 1987.

Ο Χάουαρντ μάλιστα αφηγείται ότι υποτίθεται πως η ταινία επρόκειτο αρχικά να προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 1988 όμως αυτό δεν έγινε καθώς στην θέση της προβλήθηκε ένας αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τότε, έξω φρενών, ο Τραμπ απαγόρευσε να προβληθεί η ταινία του στην τηλεόραση, σύμφωνα πάντα με το σατιρικό βίντεο.

Ομως, ο Χάουαρντ ανακάλυψε μία βιντεοκασέτα αυτής της ταινίας μεσαίου μήκους το περασμένο καλοκαίρι σε μια άδεια σοφίτα στο Φοίνιξ. Στους τίτλους της ταινίας, η οποία έχει μεγάλες επιρροές από τα δεκαετία του 1980, ο Ντόναλντ Τραμπ πιστώνεται το σενάριο, τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και τη μουσική!

Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται για ταινία που σκηνοθέτησε ο Χάουαρντ, με τον Ντεπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ σε όλη τη διάρκειά της σατιρίζει τον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές.

Ετσι, σε κάποια από τις πρώτες σκηνές ο Τραμπ λέει ότι στα 10 του χρόνια είδε μία φωτογραφία που του άλλαξε τη ζωή, εκείνη του Ταζ Μαχάλ. «Ευχήθηκα μια μέρα να αποκτήσω το δικό μου Ταζ Μαχάλ. Τριάντα χρόνια μετά, εγκαινίασα ένα. Ήταν ακόμα πιο φίνο καθώς επρόκειτο για ένα καζίνο, που βρισκόταν σε μια περιοχή πολύ πιο όμορφη από την Ινδία: το Νιου Τζέρσεϊ» περιγράφει ο Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία.

Κατόπιν, εξηγεί σε ένα παιδί που έκλεψε ένα αντίτυπο του βιβλίου του «The Art of the Deal» ότι είναι το δεύτερο βιβλίο παγκοσμίως με τις περισσότερες πωλήσεις μετά τη Βίβλο, «που την έγραψαν 12 άνθρωποι και που είναι ενοχλητικοί».

https://www.youtube.com/watch?v=r5Z2ynex_DQ

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το