Ελλάδα

Λαφαζάνης: Τρέμουν τις εκλογές

lafazanis
«Η φιλολογία για εκλογές επανέρχεται στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που παζαρεύεται και μεθοδεύεται στο παρασκήνιο είναι η δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής μνημονιακής κυβέρνησης με επίκεντρο το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, στη Βέροια, όπου η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί συγκέντρωση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε πως καμιά μνημονιακή πολιτική δύναμη δεν θέλει αυτή την ώρα εκλογές. «Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν θέλουν εκλογές αλλά και τις τρέμουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα οδηγηθεί σε εκλογική κατάρρευση και το μνημονιακό μπλοκ σε μεγάλη οπισθοχώρηση, ενώ η τρόικα θα δει να κλονίζεται το τρίτο μνημόνιο» συμπλήρωσε και τόνισε:

«Ενδεχόμενες εκλογές το επόμενο διάστημα θα καταστούν το πρώτο μεγάλο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος στην ήττα των μνημονιακών δυνάμεων και να ακολουθήσει η χώρα μια αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία. Γι’ αυτό σίγουρα ωφελημένη σε ενδεχόμενη εκλογική μάχη θα είναι η ΛΑΕ, η οποία ήδη γνωρίζει μια μεγάλη κοινωνική απήχηση και δυναμική».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το