Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Λίγο μετά την πρόκληση Τόσκα, γίναμε ξανά στόχος

ÁÈÇÍÁ - ÅÐÉÈÅÓÇ ÌÅ ÌÏËÏÔÏÖ ÓÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Νέα επίθεση στα γραφεία του κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ,εξαπολύοντας μύδρους κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα μέτρα αστυνομικής προστασίας.

«Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα …»   αναφέρει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα χθες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε κατηγορήσει την Φ. Γεννηματά, ότι ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του κόμματος μένουν χωρίς φύλαξη, σημειώνοντας:

«Στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ διατίθενται καθημερινά πέντε (5) ένστολοι αστυνομικοί για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαθέσει ακόμη δεκαεπτά (17) αστυνομικούς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία για τον τρόπο που κατανέμονται για την ασφάλεια των γραφείων του».

Ανταπαντώντας, το ΠΑΣΟΚ, έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Ν. Τόσκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ο ψεύτης και ο …ανίκανος τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ο κ. Τόσκας…ψεύδεται όταν λέει ότι διατίθενται στο ΠΑΣΟΚ πέντε ένστολοι για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου…».

Έξι συλλήψεις
Για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε εναντίον δύο διμοιριών των ΜΑΤ, αργά χθες το βράδυ, στην οδό Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια, η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις και 16 προσαγωγές. Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων οι 4 είναι Ελληνες και οι 2 αλλοδαποί, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το