Ελλάδα

Λεβέντης προς αγρότες: Γυρίστε σπίτια σας, η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση

leventis708_13

Να γυρίσουν στα σπίτια τους μέχρι να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις κάλεσε τους αγρότες ο Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εκτίμησε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ομήρια, καθώς – όπως είπε- δεν συμπληρώνει τις 153 θετικές ψήφους των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να περάσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. «Ο Καμμένος απειλεί τους ξένους με εκλογές. Και τι θα πάθουν οι ξένοι; Όλα η Ελλάδα θα τα υποστεί και θα πάμε σε Grexit», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, ο οποίος σημείωσε ότι δεν λογίζει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως πολιτικό αρχηγό, μολονότι τον σέβεται ως άνθρωπο.

Αναφερόμενος στα σενάρια των εκλογών  και ειδικότερα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «όποιος πάει τη χώρα ξανά σε εκλογές, για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, θα τιμωρηθεί».

Σημείωσε παράλληλα ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα αξιώσει από τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει το ασφαλιστικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συναινέσει σε αυτή τη γραμμή, να υπάρξει ρήξη εντός Ν.Δ. με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την «καραμανλική» πτέρυγα του κόμματος.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το