Ελλάδα

Λεβέντης: Η κυβέρνηση φέρνει Τούρκο καναλάρχη

leventis

Στην έλευση Τούρκου καναλάρχη στην Ελλάδα αναφέρεται σε δήλωσή της η Ένωση Κεντρώων, που ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση «υπόσχεται άδειες σε νέους υποψήφιους».

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί στην ελληνική τηλεοπτική αγορά είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα του.

Η εφημερίδα Hurriyet ανέφερε σε δεύτερο χρόνο ότι ο καναλάρχης συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα στην Τουρκία όταν και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να ανοίξει κανάλι στη χώρα μας.

Τις αναφορές του τούρκου καναλάρχη, επιβεβαίωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ του καναλιού, Αλί Κεμάλ Καραμπουντάκ.

Αντίδραση της Ένωσης Κεντρώων 

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων «προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ» να μην τολμήσει να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία.

Η Ένωση Κεντρώων προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσει να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το Μακεδονία ή άλλα.

«Η Ένωση Κεντρώων και ο Πρόεδρος της κ. Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αφού υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το