Αθλητισμός

Ο Λέτο θέλει Παναθηναϊκό – «Να επιστρέψω σπίτι μου»

leto

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό δεχόμενος όλους τους όρους των πρασίνων, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο μέσω της εκπροσώπου του.

Οπως αναφέρει η εφημείδα «Πράσινη» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φρόντισε από την πρώτη στιγμή που τέθηκε και πάλι το ζήτημα της επιστροφής του να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

«Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου», ήταν τα λόγια που έχουν μεταφερθεί στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού και άμεσα έδειξε και με πράξεις τις προθέσεις του αυτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Αργεντινός έστειλε φωτοτυπημένο το διαβατήριο του στους πράσινους για να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως έχει η κατάσταση, ενώ μπήκε και σε λεπτομέρειες.

Ενημέρωσε ότι επιθυμεί συμβόλαιο 1,5 έτους, αποδεχόμενος αυτό να είναι σπαστό, δηλαδή, με τον Παναθηναϊκό να έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι αυτό που θα καλύπτει τη νέα σεζόν. Έβαλε από μόνος του επί τάπητος να μπουν όροι που θα καλύπτουν τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί για ένα διάστημα, σε περίπτωση τραυματισμού. Αποδέχθηκε η ομάδα –αυτή την περίπτωση- να έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς αποζημίωση.

Τέλος έστειλε τον φάκελο με όλες τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις που έχει κάνει σε Λανούς και Κατάνια.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί αν και η οριστική απάντηση θα ληφθεί πιθανότατα μέχρι αύριο το πρωί για να υπάρχει χρόνος να δηλωθεί στην ΕΠΟ.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το