Ελλάδα

Τριανταφυλλίδης: Οι πόρτες του Μαξίμου είναι ανοιχτές για τους αγρότες

agrotes.24.1.708

«Το αγροτικό ζήτημα ξεπερνά το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Είναι ζήτημα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου και ως τέτοιο πρέπει να προσεγγισθεί. Για αυτό το λόγο, ο διάλογος είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Οι πόρτες του Μαξίμου είναι ανοιχτές».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3, αναφερόμενος στο ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης έθεσε το εξής ερώτημα στους αγρότες: «Θέλω να κοιτάξω στα μάτια τον Έλληνα αγρότη και να τον ρωτήσω. Αυτή τη στιγμή ποιος πιστεύει ότι είναι ο σύμμαχός του; Η τρόικα και οι δανειστές που σκληραίνουν τη στάση τους με προφανείς στόχους; Οι μεσάζοντες, που του πίνουν το αίμα; Ή ο Αλέξης Τσίπρας; Να μου πουν ευθέως, να μας κοιτάξουν στα μάτια».

Και λέγοντας πως, αν η απάντηση είναι ότι σύμμαχός τους είναι ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τους αγρότες να διαμορφώσουν μαζί με την κυβέρνηση ένα ενιαίο μέτωπο: «Ελάτε να ορθώσουμε, να στήσουμε, να διαμορφώσουμε τα μέτωπά μας και να πάμε με λαϊκή δύναμη, λαϊκή υποστήριξη στην πιο σκληρή διαπραγμάτευση για τον τελευταίο κάβο πριν από την αξιολόγηση και πριν την απομείωση του χρέους», είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το