Ελλάδα

Γεωργιάδης: Η διεύρυνση της ΝΔ θα γίνει προς το κέντρο

gewrgiadis

Την πεποίθηση ότι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει προς το κέντρο, εκφράζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής:

«Προς τα δεξιά δεν βλέπω κάποια άλλη διεύρυνση. Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαϊκή και η μεταρρυθμιστική ατζέντα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, εκφράζει τη γνώμη του, ότι θα πρέπει να γίνει μία συστράτευση ανθρώπων, που συμμερίζονται τις ίδιες αρχές, υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη, με βασικό στόχο να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τη ΝΔ «κόμμα ευθύνης» και θεωρεί το ενδεχόμενο εκλογών μακρινό σενάριο. «Η χώρα δεν μπορεί να είναι συνέχεια σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή, η χώρα έχει πάρα πολλά προβλήματα για να ενδιαφέρει τη ΝΔ το να ζητήσει εκλογές», λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού και την καλεί να τηρήσει άμεσα τις δεσμεύσεις ως προς τη δημιουργία hot spots και να ξανανοίξει τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών κλειστού τύπου.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης προαναγγέλλει εξεταστική για τις αποκαλύψεις του Γ. Βαρουφάκη. «Θα έρθει η ώρα να γίνει και αυτό», αναφέρει και συμπληρώνει: «το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η χώρα να ξεφύγει από την κρίση».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το