Ελλάδα

Θείος Φοίβου: Τώρα οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους – Αρχίσαμε να χαμογελάμε

newego_LARGE_t_1101_54624928

Κουρασμένος και ελαφρά αφυδατωμένος βρέθηκε σύμφωνα με τον θείο του ο 4χρονος Φοίβος, ο οποίος βρέθηκε άθελά του στο επίκεντρο ενός οικογενειακού δράματος με θύμα τη μητέρα του και δράστη τον ίδιο τον πατέρα του, ο οποίος εκτός απο ανθρωποκτονία κατηγορείται και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο θείος του μικρού Φοίβου αφηγήθηκε στους δημοσιογράφους το χρονικό του εντοπισμού του ανηψιού του ο οποίος είχε απαχθεί από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του και αναζητούνταν επί 18 ημέρες.

«Ήταν έξω από το χωριό. Τον είδε ένας φίλος και μας ειδοποίησε και ήρθαμε και τον πιάσαμε. Δεν πρόλαβαν να έρθουν οι αρχές, τον πιάσαμε εμείς πριν φτάσουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ένας φίλος τον εντόπισε, μας πήρε τηλέφωνο και μέχρι να κατέβουν οι αρχές, τον είχαν περικυκλώσει και τον πιάσανε. Απ’ όσο ξέρω, δεν προέβαλε κάποια αντίσταση, δύο φίλοι μου τον πιάσανε».

«Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του. Τον πήγαν σπίτι τώρα, είναι μαζί με τα δικά μου τα παιδιά, με τον αδερφό του, με τη γιαγιά του, πήγαν να τον ντύσουν να τον καθαρίσουν. Θα τον πάμε στο νοσοκομείο και για εξετάσεις. Φαινόταν λίγο κουρασμένος και λίγο αφυδατωμένος.», είπε για τον μικρό Φοίβο και πρόσθεσε:

«Πλέον οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς το παιδί θέλαμε να γυρίσει πίσω, δεν θέλαμε τον δράστη. Αρχίσαμε και χαμογελάμε».

Όπως εξάλλου δήλωσε, ο μικρός υποβλήθηκε σε προληπτικό έλεγχο ώστε να εξακριβωθεἰ ότι είναι καλά στην υγεία του ενώ παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το