Τοπικά

Τροχαίο με νεκρό 70χρονο στη Ν. Αγχίαλο σε δρόμο καρμανιόλα

φωτο αρχείου
φωτο αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 5 και μισή περίπου το απόγευμα στο δρόμο μετά τη Νέα Αγχίαλο, λίγο πριν από τη διασταύρωση για Μικροθήβες. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν άνδρας ηλικίας 70 ετών, από τον Αλμυρό,που οδηγούσε ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, με οδηγό έναν 28χρονο.

Δύο αντιθέτως κινούμενα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, καθώς η Τροχαία Βόλου δεν έδωσε στοιχεία, με αποτέλεσμα ο ένας οδηγός, ένας 70χρονος από τον Αλμυρό, που διέμενε στο Βόλο, να βρει το θάνατο και ένας 28χρονος, ο οδηγός του δευτέρου ΙΧ, να τραυματιστεί ελαφρά και να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στις 5.25’ το απόγευμα κι ενώ στο δρόμο επικρατούσε μεγάλη κίνηση, καθώς η Αστυνομία έκανε εκτροπή οχημάτων στην εθνική οδό, στο ύψος των Μικροθηβών, λόγω της κινητοποίησης των αγροτών.

Μετά τη σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, τα δύο οχήματα εξετράπησαν της πορείας τους και κατευθύνθηκαν και τα δύο σε παρακείμενο ελαιοπερίβολο, όπου το ΙΧ του 70χρονου καρφώθηκε κυριολεκτικά σε μια ελιά και εικάζεται ότι εκεί βρήκε ο οδηγός του το θάνατο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος Ευάγγελος Γαρδικλής, ένα «Σουζούκι Σουίφτ», κατευθυνόταν από τον Αλμυρό προς Βόλο, ενώ το δεύτερο όχημα, ένα «Όπελ Αντάρα», που οδηγούσε ο 28χρονος, είχε κατεύθυνση από Βόλο προς εθνική οδό.

Χρειάστηκε η επέμβαση τριών πυροσβεστικών οχημάτων με 11 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες Βόλου και Αλμυρού, προκειμένου να απεγκλωβιστεί από τη μάζα σιδερικών το άψυχο κορμί του νεκρού οδηγού.

Η σορός του άτυχου 70χρονου, που ήταν αγρότης-κτηνοτρόφος, παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε και ο 28χρονος, που σύμφωνα με μία πηγή, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Βόλο και ο οποίος φέρει ελαφρά θλαστικά τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία διακόπηκε στην περιοχή, με συνέπεια να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων και να συγκεντρωθεί κόσμος.

Η σύγκρουση συνέβη σε ένα δρόμο καρμανιόλα, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, όπου και στο παρελθόν έχουν συμβεί τροχαία δυστυχήματα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένα από τα δύο οχήματα πιθανότατα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί η σύγκρουση και να επέλθει το μοιραίο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το