Τοπικά

Δ.Μπράτης από το Βόλο: Η απεργία της 4ης Φεβρουαρίου είναι καθοριστική για την απόσυρση του Ασφαλιστικού

mpratis

Εκδήλωση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου η ΑΔΕΔΥ με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπράτη ως μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με τον κ. Μπράτη, η απεργία που έχει προγραμματιστεί πανελλαδικά για τις 4 Φεβρουαρίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από την κυβέρνηση. Παράλληλα κατήγγειλε τους βουλευτές που δεν τήρησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους.
«Αν γινόταν αυτό το νομοσχέδιο από άλλη κυβέρνηση, η τωρινή κυβέρνηση θα είχε κατέβει στους δρόμους» πρόσθεσε ο κ. Μπράτης και χαρακτήρισε ψέματα τα όσα λέγονται ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις των πολιτών. Όπως είπε με το νέο νομοσχέδιο όσοι συνταξιοδοτήθηκαν από τις αρχές του έτους λαμβάνουν μειωμένες τις συντάξεις τους κατά 20%.

Τέλος όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στη Μαγνησία Δημήτρης Κουτσούκος στην πανελλαδική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου όλα τα καταστήματα του Βόλου θα είναι κλειστά και η πόλη θα “νεκρώσει”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το