Τοπικά

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα συμμετέχει στην απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ενάντια στο Ασφαλιστικό

ΕΛΜΕ

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Εσπερινού Γυμνασίου -3ου Γυμνασίου Βόλου απευθύνει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Σε ανακοίνωσής της η ΕΛΜΕ Μαγνησίας αναφέρει:

«Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό οδηγεί στην ακύρωση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης. Πρόκειται για έγκλημα διαρκείας που θα έχει συνέχεια. Τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση προστίθενται στα προηγούμενα μέτρα του μνημονίου που πάρθηκαν και επιδεινώνουν συνολικά τους όρους ασφάλισης και συνταξιοδότησης για όλους. Στη βάση αυτή και με οδηγό τις στρατηγικές κατευθύνσεις της Ε.Ε. φτιάχτηκε ένας άτεγκτος μηχανισμός αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωσης των συντάξεων και περικοπών σε άλλες παροχές (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επιδόματα, ειδικές κατηγορίες συντάξεων κλπ).

Επίσης σας στέλνουμε ένα  χρονοδιάγραμμα δράσεων για το επόμενο διάστημα (εκδηλώσεις, απεργία, διαδήλωση κλπ στο πλαίσιο της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ)»

Όπως αναφέρεται και στο χρονοδιάγραμμα των δράσεων της, η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα πάρει μέρος στη διαδήλωση σωματείων της Βόρειας Ελλάδας για το Ασφαλιστικό και θα συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στο Ασφαλιστικό.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των δράσεων της ΕΛΜΕ Μαγνησίας:

  • Πέμπτη 21/1  συμμετοχή στην εκδήλωση του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ με θέμα το ασφαλιστικό και τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, 6 μμ.
  • Παρασκευή 22/1 Σύσκεψη – συζήτηση για την πρόταση του ΔΣ σχετικά με τις ομάδες σχολείων και τη ρύθμιση οργανικών και λειτουργικών κενών – τοποθετήσεων με εκπροσώπους συλλόγων διδασκόντων, στο 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ι, 6μμ. (Αρχικά είχαμε καλέσει για την Πέμπτη 21/1 αλλά η συζήτηση αυτή μετατέθηκε για Παρασκευή ώστε την Πέμπτη να συμμετέχουμε στην εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό.
  • Δευτέρα 25/1 Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ, αμφιθέατρο 3ου Γυμνασίου 6μμ
  • Σάββατο 30/1 Συμμετοχή στη διαδήλωση σωματείων της Βόρειας Ελλάδας για το ασφαλιστικό στη Θεσσαλονίκη (μετακίνηση με λεωφορεία σε συνεργασία με ΑΔΕΔΥ) και Πέμπτη 4/2 συμμετοχή στην απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το