Αθλητισμός

O A.Σ. Ολυμπιακός Βόλου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

a.s. olympiakow voloy

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.30 , στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων Μπάσκετ, ποδοσφαίρου , κολύμβησης , βόλει , άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους , την διοίκηση , τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας , θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις .

Το Δ/κο Συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου , στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει κάποιους ανθρώπους της οικογένειας μας , οι οποίοι έχουν σημαντική συνεισφορά ώστε ο ιστορικός μας σύλλογος να μπορεί να προσφέρει στην αθλητική κοινωνία της Μαγνησίας .
Ο Ανέστης Ιωσηφίδης χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τοξότη , ο Γιάννης Καφενταράκης , διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , η Αριάδνη Κανελλοπούλου , γονέας παιδιού στην ακαδημία ποδοσφαίρου ,
καθώς και οι : Τιρτιράκης Λευτέρης και Λάζος Στέλιος , γονείς αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου για την βοήθεια τους στη συντήρηση του αθλητικού κέντρου μας , στην Άλλη Μεριά .
Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης θα την επιμεληθεί ο DJ Μάνθος Μπάντελης .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το