Τοπικά

Νεκρός ο 47χρονος Βασίλης Γαρυφάλλου από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας- ΙΧ στη Λάρισα

treno ix

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε χθες ο 47χρονος Βασίλης Γαρυφάλλου καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισας Βόλου. Ο 47χρονος, που κατοικούσε στο Βόλο ήταν παντρεμένος με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου Ιωάννα Καντά.

Η μπάρα κατά καιρούς μένει αφύλαχτη

Το χθεσινό δυστύχημα, σημειώθηκε περίπου στις 7 το βράδυ, όταν η αμαξοστοιχία 2572 από Λάρισα προς Βόλο, παρέσυρε το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Βασίλειος Χρ. Γαρυφάλλου με αποτέλεσμα ο οδηγός του Ι.Χ. να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο 47χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας, κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από Κιλελέρ προς Πλατύκαμπο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η αμαξοστοιχία παρέσυρε το Ι.Χ. τουλάχιστον 200 μέτρα από τη διάβαση ενώ πυροσβέστες της ΠΥ Λάρισας, επιχειρούσαν για ώρα να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του άτυχου 47χρονου, από το παραμορφωμένο αυτοκίνητο.
Διασώστες του ΕΚΑΒ με κινητή Μονάδα βρέθηκαν επίσης στο σημείο του δυστυχήματος αλλά ήταν ήδη αργά για τον 47χρονο ενώ, ευτυχώς, δεν τραυματίσθηκε κανείς από τους περίπου 80 επιβάτες του τραίνου.
Αστυνομικοί της Δ.Α. Λάρισας ερεύνησαν επίσης το σιδηροδρομικό δίκτυο στον τόπο του δυστυχήματος αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο, το οποίο απέσυραν πυροσβέστες από τις ράγες, μετά από ώρες.
Η αμαξοστοιχία επέστρεψε στο Σταθμό Λάρισας και οι επιβάτες του, όπως και αυτοί των επόμενων δρομολογίων, ταξίδεψαν στο Βόλο, με λεωφορεία που μίσθωσε ο ΟΣΕ αφού τα επόμενα δρομολόγια ακυρώθηκαν, λόγω του δυστυχήματος.

Πηγή φωτογραφίας και πληροφορίες: eleftheria.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το