Κόσμος

Η υγεία του Τσάρλι Σιν χειροτέρεψε

charlie-sheen-708

Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή του πως είναι φορέας του HIV, ο Τσάρλι Σιν συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του και τη «στροφή» του σε εναλλακτικές θεραπείες.

Ο ηθοποιός κατέφυγε στο Μεξικό και στον Δρ. Sam Chachoua, που δεν είναι εξουσιοδοτημένος να κάνει τέτοιες θεραπείες στην Αμερική, για να αντιμετωπίσει τον ιό.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Dr. Oz Show» δήλωσε πως σταμάτησε να λαμβάνει το κοκτέιλ φαρμάκων, κάτι που είχε ως συνέπεια να αυξηθεί ο ιός στο αίμα του.

«Αρχικά ο ιός ήταν μη ανιχνεύσιμος στο αίμα μου. Κάθε εβδομάδα έκανα εξετάσεις αίματος και τα επίπεδα του ήταν τόσο χαμηλά, που δεν φαινόταν. Ωστόσο τώρα έμαθα πως αυτό άλλαξε», είπε. Αυτό οφείλεται στην εναλλακτική θεραπεία που του προσέφερε ο Μεξικανός ιατρός.

Παράλληλα, στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο με επίσκεψη του 50χρονου ηθοποιού στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

«Πήρα λίγο αίμα από τον Τσάρλι και έκανα ένεση με αυτό στον εαυτό μου. Και του είπα “Τσάρλι, αν δεν ξέρω τι κάνω, τότε έχουμε μπλέξει και οι δυο έτσι;”», ήταν το σχόλιο του Δρ. Sam Chachoua.

Ο Τσάρλι Σιν, επίσης, μίλησε για το προαίσθημα, που είχε στα 28 του πως θα κολλήσει κάποια στιγμή τον ιό.

«Ένιωθα πως ήταν ένα μήνυμα από το σύμπαν και ότι θα ερχόταν. Δεν ήταν πολύ σοκαριστικό για μένα. Ήταν γραφτό μου!», ανέφερε.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το