Ελλάδα

H ηγετική ομάδα της ΝΔ- Στις προτάσεις Μητσοτάκη και ο Χρήστος Μπουκώρος

mitsotakis

Τη σύσταση της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει ήδη ξεκινήσει την εσωτερική ανασυγκρότηση του «γαλάζιου» κόμματος με στόχο το κόμμα να οργανωθεί ταχύτατα και να είναι έτοιμο να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Για θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας ενώ για αναπληρωτές οι Κωνσταντίνος Βλάσης, Στέργιος Γιαννάκης, Αθανάσιος Καββαδάς, Ανδρέας Κατσανιώτης και Χρήστος Μπουκώρος.

Πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίζεται ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας ενώ δεύτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Γιάννης Βρούτσης.

Η βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως ορίζεται τρίτη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και στη θέση του Εκπρόσωπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ακόμη με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Μπαράζ» συναντήσεων με στελέχη της ΝΔ 

Μετά από τις επαφές του με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά χτες, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τους Ντόρα Μπακογιάννη και Απόστολο Τζιτζικώστα. «Ζήτησε δουλειά, πολλή δουλειά» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη ερωτηθείσα σχετικά με όσα συζητήθηκαν.

Μια ώρα αργότερα, την πόρτα του γραφείου του κ. Μητσοτάκη πέρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που συμφώνησε να στηρίξει τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στα επόμενα βήματά του.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το