Πολιτισμός

200 “επώνυμες” τσάντες για τους γιατρούς του κόσμου

vernikou

Η τέχνη και η δημιουργία έχουν τη δύναμη να μεταδίδουν στην κοινωνία με τον πιο ευχάριστο τρόπο σημαντικά μηνύματα.

Εχοντας αυτό κατά νου μεγάλα ονόματα της χώρας σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το μεράκι και το ταλέντο τους επιχειρώντας να μας γοητεύσουν και να κλέψουν τις εντυπώσεις για καλό σκοπό.

Ακολουθώντας αντίστοιχες φιλανθρωπικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CREAID, προσκάλεσε 200 επωνύμους κυρίως από τον χώρο της τέχνης, των επιχειρήσεων, της δημοσιογραφίας, της μόδας αλλά και της σόουμπιζ προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την αγορά μιας κινητής μονάδας απαραίτητης για το έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν από τον οργανισμό CREAID μια υφασμάτινη Tote Bag (μεγάλη καθημερινή τσάντα) την οποία πρέπει να φιλοτεχνήσουν ή ακόμα και να τη μεταμορφώσουν ριζικά χρησιμοποιώντας ο καθένας τη δική του αισθητική. Και οι 200 Tote Bags θα δημοπρατηθούν την 1η Απριλίου στα πλαίσια μιας λαμπερής εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα στο One Athens (πρώην κτίριο Δοξιάδη).

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το