Αθλητισμός

Το πρώτο καμπ μπάσκετ Ολυμπιακού Βόλου

logo-osfp-bolou

Στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» (πρώην Αδαμόπουλος) και όχι στο Εκθεσιακό Κέντρο (αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα) όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα γίνει τελικά από 21-25 Ιουνίου το πενθήμερο καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών. Στο καμπ μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά το επιθυμούν, ανεξάρτητα αν γνωρίζουν ή όχι το άθλημα του μπάσκετ.

Στο καμπ θα διδάξουν οι καταξιωμένοι προπονητές Α’ κατηγορίας κ.κ. Ιωάννα Ράμμου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Ελένη Παπαθανασίου, Κώστας Μούτος, ενώ θα διδαχθούν τα αντικείμενα: Ατομική τεχνική (ντρίμπλα-πάσα-σουτ), Αμυντική ικανότητα, Βασική τεχνική σουτ, ισορροπία σώματος, βελτίωση ταχύτητας και δύναμης αθλητή.
Θα υπάρξουν διαγωνιστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα, ενώ θα γίνουν και εσωτερικά τουρνουά.

Θα υπάρξουν, επίσης, ομιλίες για τη διατροφή, τη διαιτησία, την προπονητική, την προετοιμασία του αθλητή και την αθλητική ψυχολογία από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Στο καμπ θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο διατροφολόγος κ. Κωνσταντίνος Λάμπης, ο διεθνής καθηγητής διαιτησίας κ. Κώστας Κορομηλάς, ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ κ. Χάρης Καρακατσούνης, ο Γιώργος Βλιώρας και πολλές ακόμη προσωπικότητες του χώρου.
Κάθε παιδί θα πάρει αθλητικό υλικό t-shirt, ενώ καθημερινά θα του προσφέρεται σάντουιτς, νερό και γαλατάκι. Στο τέλος του τουρνουά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Ειδικές τιμές θα υπάρξουν για αδέλφια, απόρους και ανέργους
Συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν στα τηλέφωνα:6978189788, 6981200088 και 6945411031.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το