Ελλάδα

Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα προχωρήσουμε στη διεύρυνση

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Την ενότητα και τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας προτάσσει στο πρώτο του μήνυμα ως πρόεδρος του «γαλάζιου» κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ψηφοφόροι έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσει η ΝΔ σε ανανέωση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για μια «μεγάλη και ιστορική ημέρα για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας».

«Η εντολή είναι ξεκάθαρη: δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση, για εναλλακτική κυβερνητική λύση για τη χώρα» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για συσπείρωση των δυνάμεων ενάντια «στον λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του δήλωσης, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε φίλο του τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσε. Υπογράμμισε δε, ότι θα τον χρειαστεί δίπλα του ως «πολύτιμο συνεργάτη». «Θα προχωρήσουμε μαζί και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τα 400.000 μέλη του κόμματος», πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του.

«Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγάλης ευθύνης. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά μας δίνει δύναμη η ελπίδα των πολιτών, ότι κάτι πραγματικά μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χώρα. Πολίτες που αποστρέφονταν την πολιτική σηκώθηκαν από τον καναπέ και συμμετείχαν γιατί πίστεψαν στη δύναμη των επιχειρημάτων μας. Και αυτό είναι ίσως το πιο αισιόδοξο μήνυμα» ολοκλήρωσε λέγοντας, ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το