Αθλητισμός

Ισπανός «μαέστρος» στη Νίκη “Θ”

ΝΟΡΙΕΓΑ.

Τον έμπειρο Ισπανό μέσο Χεράρδο Νοριέγα ανακοίνωσε χθες η Νίκη, με την ελπίδα να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της. Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το αυριανό ντέρμπι με τον Πύρασο εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι». «Τίποτα και κανένας δεν μας αποπροσανατολίζει» τονίζει ο Δημήτρης Γκόλιας για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τα διοικητικά του βολιώτικου συλλόγου.

Ισπανό «μαέστρο» έβαλε στη… φαρέτρα της η Νίκη. Ο λόγος για τον Χεράρδο Αντόνιο Νοριέγα Σαντοβένια (όπως είναι το πλήρες όνομά του), ο οποίος έχει πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός μέσος, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα, κυρίως στη δεξιά πλευρά. Αποτελεί γέννημα θρέμμα της Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε άλλες πέντε ομάδες της πατρίδας του. Στη Νίκη πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να αποτελέσει τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Ισπανό Gerardo Antonio Noriega Santoveña (Χεράρδο Νοριέγα).

Ο Gerardo Noriega γεννήθηκε στο 10/03/1982 στην Αστούρια της Ισπανίας και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά και περιφερειακός επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Sporting B το 1998, όπου έμεινε ως το 2001 έχοντας 101 συμμετοχές με 15 γκολ. Στη συνέχεια, από το 2001-2007 αγωνίστηκε στη Sporting de Gijon( Χιχόν) έχοντας 108 συμμετοχές με 9 γκολ. Ήταν αρχηγός και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Το 2007-2008 έπαιξε στην Poli Εjido (Πόλι Εχίδο), έχοντας 29 συμμετοχές με 3 γκολ. Από το 2008-2010 έπαιξε στην Hercules (Χέρκουλες), όπου έκανε 18 παρουσίες. Την περίοδο 2010-2011 ήταν στην Ταραγόνα (24 συμμετοχές), ενώ από το 2011 έως το 2015 στην Aviles (Άβιλες), όπου κατέγραψε 68 συμμετοχές με 4 γκολ. Από την αρχή της σεζόν έως σήμερα έπαιξε στην Urraca (Ουρακά), με την οποία αγωνίστηκε 12 φορές.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 360 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 31 γκολ. Τον καλωσορίζουμε  και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Χεράρδο Νοριέγα αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Νίκης τον Ιανουάριο, μετά τους Σπύρο Βρονταρά και Γιώργο Τσορμπαντζή. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτηση του τελευταίου αναφέροντας τα εξής:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσορμπαντζή. Ο Γιώργος Τσορμπαντζής γεννήθηκε στις 22/04/1986 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά το 2009 μετακόμισε στην Καβάλα για σπουδές και εκεί αγωνίστηκε στον Άρη Ακροποτάμου (Δ’ Εθνική), το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Γ’ Εθνική) και τον Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ’ Εθνική). Επέστρεψε στον Σαρακηνό, από όπου μεταπήδησε στην ομάδα μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γκόλιας: Τίποτα δεν μας αποπροσανατολίζει

Απάντηση στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τα διοικητικά της Νίκης έδωσε ο Δημήτρης Γκόλιας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και Τύπου του βολιώτικου συλλόγου ανήρτησε προσωπική του δήλωση στο προφίλ του στο facebook, όπου υπογραμμίζει τα κάτωθι:

«Επειδή οι μέρες είναι πονηρές και διαχέονται πολλές δήθεν πληροφορίες για τη Νίκη Βόλου και τη διοίκησή της, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι όλοι… Η ομάδα έχει διοίκηση βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου και δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε σενάριο προσπαθούν κάποιοι στην πόλη να την μπλέξουν…
Προχωράμε συντονισμένα και ενωμένα -σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος- ώστε να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Τίποτα και κανένας δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσει.
Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να δείξουμε την δύναμή μας…».

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Νίκη-Πύρασος δίνει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Την Κυριακή  10/01/2016 και ώρα 15:00 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Πύρασο. Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00.

Η είσοδος της σκεπαστής και  η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου είναι για τους φιλάθλους της Νίκης. Οι φίλαθλοι του Πυράσου  θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα  των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα 20 ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες…».

Εξάλλου συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το μαγνησιώτικο ντέρμπι. Τα εισιτήρια διατίθενται τις ώρες 09:00-14:00 και 17:00-21:00 από τα γραφεία του της Ερασιτεχνικής (Μαιάνδρου 14-τηλέφωνο 2421060320) και η τιμή ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι διοικούντες καλούν τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Επίσης εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται οι οπαδοί και από το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος:

«Στον σύνδεσμό μας μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πύρασο καθώς επίσης και ημερολόγια της ομάδας μας για το 2016. Αγοράζοντας εισιτήριο γινόμαστε ο 12ος παίκτης και βοηθάμε την ομάδα μας στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Αγοράζοντας ένα ημερολόγιο δείχνουμε στους διοικούντες ότι δεν είναι μόνοι τους και τους δίνουμε δύναμη και κουράγιο.

Την Κυριακή όλοι στο «κλουβί». Φόρτσα Νικάρα…».

Κόβουν την πίτα Blue Club και ΟΦ Νίκης

Εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνουν το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» διοργανώνουν νικιώτικη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του συνδέσμου και θα αρχίσει στις 9 το βράδυ. Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι, σκοπός του Blue Club είναι η συσπείρωση του κόσμου και η ένταξη νέων μελών στην οικογένεια του συνδέσμου.

Επίσης τη βασιλόπιτα για το νέο έτος κόβει και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Το γεγονός θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του ομίλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το