Αθλητισμός

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη

aek708_39

Για ένδειξη σεβασμού στον Μάκη Ψωμιάδη και την οικογένειά του κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφασή της να στείλει στεφάνι στην κηδεία του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας, η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη συνάντησε αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο του συλλόγου ωστόσο στην «Ένωση» υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένδειξη σεβασμού στον πρώην παράγοντα του συλλόγου και στην οικογένειά του.

«Δεν αφορά τη θητεία, τις ημέρες και τα πεπραγμένα του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ -για τα οποία είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από την ελληνική δικαιοσύνη-, αλλά αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον νεκρό και στην οικογένειά του. Κρίνουν τα δικαστήρια κι ο Θεός. Η ΑΕΚ δεν θα κρίνει τούτη τη στιγμή το ποιόν του Ψωμιάδη. Η ΠΑΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση από σεβασμό στον άνθρωπο που πέθανε κι όχι στον παράγοντα Ψωμιάδη. Δεν επιχειρεί την αγιοποίησή του, ούτε σημαίνει το στεφάνι ότι ο αποθανών δικαιόταται. Η ΑΕΚ έκρινε σωστό να το στείλει, επειδή καλώς ή κακώς ο Ψωμιάδης υπήρξε παραγοντικά στην ΠΑΕ και στην Ερασιτεχνική και μεγάλο μέρος της διαδρομής του αφορούσε τον σύλλογο. Δεν σημαίνει όμως πως ξεχνά τη ζημιά που προκάλεσε», ήταν η απάντηση της διοίκησης στο θέμα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το