Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα: Κατεδάφισαν νοσοκομείο ενώ υπήρχαν μέσα ασθενείς

kina.9.1.708 (1)

Ενα λάθος, που παραλίγο να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές, έγινε στην Κίνα, όταν μπουλντόζα άρχισε να κατεδαφίζει νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν σε λειτουργία η εγκατάσταση!

Η μπουλντόζα κατεδάφισε ένα τμήμα του νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Ζενγκζού στην επαρχία Χενάν, με αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από τα χαλάσματα οι σοροί που βρίσκονταν στο νεκροτομείο, ενώ παραλίγο να σκοτωθούν γιατροί και ένας ασθενής.

«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ένα διαγνωστικό μηχάνημα. Ο θόρυβος (της κατεδάφισης) ήταν τρομαχτικός» δήλωσε ο Λιου Σουνγκουάνγκ, διευθυντής του τμήματος ραδιολογίας ακτινολογίας στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Ο ασθενής μου καθόταν δίπλα μου και άρχισε να ουρλιάζει καθώς φοβήθηκε ότι πρόκειται για σεισμό. Ετρεξε για να σωθεί, τρομοκρατημένος», πρόσθεσε.

China Hospital Bulldozed
Τρεις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διακπληκτισμών με τα συνεργία κατεδάφισης, μετέδωσε το CCTV, και ιατρικοί εξοπλισμοί υπέστησαν σοβαρές ζημιές, μεταξύ αυτών ένα μηχάνημα αξίας 4 εκατομμυρίων γουάν (560.000 ευρώ), είπε ένας αξιωματούχος. Το τμήμα ραδιολογίας ακτινολογίας και το νεκροτομείο που βρίσκονται σε σημείο όπου θα περάσει ένας αυτοκινητόδρομος υπέστησαν ζημιές, επισήμανε το κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο.

kina.9.1.3

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα, ενώ ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί τα πρόσωπα που έκαναν την κατεδάφιση.

Πηγή www.iefimerida.ggr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το