Τοπικά

Τροχαίο στον κόμβο του Αερινού- Ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. όταν έσκασε λάστιχο νταλίκας

ΝΤΑΛΙΚΑ-ΑΡΜΕΝΙΟ-2

Από θαύμα σώθηκαν χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 11:00,  οι επιβάτες τριών αυτοκινήτων όταν το ένα από τα αυτοκίνητα έπεσε πάνω σε λάστιχο που καιγόταν. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν από προπορευόμενη νταλίκα έσκασε το ένα λάστιχο στην εθνική οδό Βόλου- Αθήνας κοντά στον κόμβο του Αερινού.
Το ένα από τα οχήματα έπεσε πάνω στο φλεγόμενο λάστιχο της νταλίκας, η οποία δίπλωσε και βγήκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Από τύχη δεν τραυματίστηκε ούτε ο οδηγός της νταλίκας αλλά ούτε και οι οδηγοί του αυτοκινήτου που ακολουθούσε.

ΝΤΑΛΙΚΑ-ΑΡΜΕΝΙΟ-4

Καλά στην υγεία τους είναι και οι επιβαίνοντες των άλλων δύο οχημάτων που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, ενώ το ένα από τα δύο τελευταία οχήματα ήταν μικρό λεωφορείο.
Από το τροχαίο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και δεν χρειάστηκε να κληθεί το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες επιβαίνοντες στο ένα όχημα ήταν ένας παπάς και η γυναίκα του.

Ωστόσο, το οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο υπέστησαν σημαντικές ζημιές. Η τροχαία που έφτασε στο σημείο έκλεισε τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Οι λωρίδες τέθηκαν ξανά σε λειτουργία όταν αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

ΝΤΑΛΙΚΑ-ΑΡΜΕΝΙΟ-3

Πηγή φωτογραφιών astratv

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το