Αθλητισμός

ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια»

aek_22

Το ματς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δει ο κόσμος τα πραγματικά προβλήματα της εποχής. ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έστειλαν πολλά μηνύματα στο ΟΑΚΑ και έβαλαν πολλά «Γκολ στη Φτώχεια».

Πιο συγκεκριμένα, επτά γκολ καθώς η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 την Εθνική Αστέγων αλλά το γκολ των ηρώων της εποχής μας πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα από τον κόσμο της Ενωσης.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 με τον Ανάκογλου να πετυχαίνει δυο μέσα σ” ένα λεπτό (10′,11′), τον Κορδέρο στο 13′ να κάνει το 3-0 και τον Βάργκας στο 27′ να ανεβάζει το σκορ στο 4-0. Παρεμπιπτόντως, ο Βενεζουελάνος έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά σ” ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν συστήματα. Γκολ εβαλε στο δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ και ο νεαρός Γιαννούτσος από την Κ20 αλλά και ο Φαγιέ.  Όμως το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερα απ” όλα από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτό που πέτυχε ο Ταφίλης στο 73′ με πέναλτι και μείωσε σε 5-1. Το σημαντικό ήταν η μπάλα και τα μηνύματα που έστειλε ένα τέτοιο ματς. Όσο για την εθνική ομάδα των Αστέγων, είχε οργάνωση και έχασε ακόμα και ευκαιρίες.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Βάργκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κρισάντους, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Ανδρεόπουλος, Γροντής.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ: Ζαρίφης, Γουατάρα, Μελέτης, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής, Αγγέλης, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.

Στην εξέδρα των επισήμων του ΟΑΚΑ, βρέθηκε ο υπουργός Επικρατειας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Τσιρώνης., καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το