Τοπικά

Οι Βολιώτες άναψαν τα φανάρια των ευχών στην παραλία (photos)

DSC06342

Εκατοντάδες Βολιώτες βρέθηκαν σήμερα στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανάβοντας το δικό τους φανάρι των ευχών. Πρόκειται για την «Βραδιά των Φαναριών» κατά τη διάρκεια της οποίας θα μοιράστηκαν ιπτάμενα φανάρια στα οποία ο κόσμος έγραψε τις ευχές του, τα άναψε και τα άφησε να πετάξουν στον ουρανό στέλνοντας τις εορταστικές ευχές τους για το νέο έτος ψηλά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα ορατό σε ολόκληρη της περιοχή της παραλίας του Βόλου.

Στην παραλία του Βόλου βρέθηκαν και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας οι οποίοι μοίρασαν τα φανάρια στον κόσμο και έδιναν πληροφορίες και βοήθεια στους συμμετέχοντες προκειμένου να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση των φαναριών.
Η εκδήλωση είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μετά το άναμμα των φαναριών οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική υστέρηση.
Άτομα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρίσκονταν μέσα στον κόσμο και κρατούσαν κουτιά- κουμπαράδες ενώ όποιος το επιθυμούσε συμμετείχε οικονομικά στο έργο των παραπάνω φορέων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το