Κόσμος

Ο Ερντογάν έσωσε 30χρονο από την αυτοκτονία (video)

erdogan-autoxeiras-708

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που δείχνει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να… σώζει έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ο κ. Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Τουρκίας μόλις είδε τον άνδρα να είναι σκαρφαλωμένος στη γέφυρα έδωσε εντολή να σταματήσει το όχημα που τον μετέφερε ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.

Ο σύμβουλος του προέδρου κι ο επικεφαλής της φρουράς του προσέγγισαν τον 30χρονο, πείθοντάς τον να τους ακολουθήσει. Στη συνέχεια πήγαν στο αυτοκίνητο του Τούρκου Προέδρου. Ο 30χρονος έσκυψε, του φίλησε το χέρι αντάλλαξαν δυο κουβέντες και όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αυτά που του είπε ο Ερντογάν τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

erdogan-autoxeiras-01 erdogan-autoxeiras-1
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν κουνήθηκε καθόλου από τη θέση του, δεν έπαψε να μιλά στο κινητό του δευτερόλεπτο, ενώ κάμερα κατέγραφε καρέ καρέ όλο το περιστατικό.

Το τουρκικό πρακτορείο επισημαίνει πως ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ όπως εξηγεί η τουρκική Zaman ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με αρμόδια υπηρεσία που θα του προσφέρει ψυχολογική στήριξη.

erdogan-autoxeiras-2 erdogan-autoxeiras-3

Όπως αναφέρει το CNN Türk ο 30χρονος πάσχει από κατάθλιψη εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων, ενώ το Dogan εστιάζει στη συζυγική κρίση που φέρεται να αντιμετωπίζει ο νεαρός.

https://www.youtube.com/watch?v=r0yv03x7unU

https://www.youtube.com/watch?v=OYaegMaECNU

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το