Κόσμος

Η τελευταία γκάφα των Μυστικών Υπηρεσιών στις ΗΠΑ -Έκλεψαν το σήμα και το όπλο ενός πράκτορα

sto-708_1

Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας έχασε το σήμα του, το όπλο του και τον ασύρματο πομποδέκτη του, όταν ο σάκος όπου τα μετέφερε εκλάπη από το αυτοκίνητό του.

Πρόκειται τελευταίο επεισόδιο από μια σειρά ατυχών περιστατικών με πρωταγωνιστές στελέχη της υπηρεσίας που είναι αρμόδια για την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογένειάς του.

Ο πράκτορας στάθμευσε το όχημά του αρκετά τετράγωνα μακρύτερα από τον Λευκό Οίκο λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι χθες Δευτέρα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας όπου καταγράφεται το συμβάν.

Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, παρατήρησε ότι το πίσω παράθυρο του οχήματος ήταν ανοικτό και ένας σάκος όπου είχε τοποθετήσει τα αντικείμενα- μαζί με μία κάρτα μνήμης και ένα ζευγάρι χειροπέδες, έλειπε, επισημαίνεται στην έκθεση.

Εκπρόσωποι της Μυστικής Υπηρεσίας απέφυγαν να σχολιάσουν το περιστατικό σήμερα.

Μια σειρά σκανδάλων έχει αμαυρώσει την εικόνα της επίλεκτης αυτής μονάδας τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες στην Κολομβία, ένα περιστατικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και το περιστατικό με έναν άνδρα που πήδηξε τον φράκτη του Λευκού Οίκου και εισήλθε στην προεδρική έπαυλη οπλισμένος με ένα μαχαίρι.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το