Τοπικά

To πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αλμυρού

xristougenna

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αλμυρού. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΠΕΜΠΤΗ  17 Δεκεμβρίου 2015

Στην  Είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00μμ. – 19:00μμ.    Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από τη Μαυρομάτη Σταυρούλα, μουσικά εργαστήρια Ήχος και Φως, μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18  Δεκεμβρίου  2015

Στην  Είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00μμ. – 19:00μμ. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, παίζουν και δημιουργούν  με χριστουγεννιάτικα υλικά  μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει  το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Δεκεμβρίου 2015

Στο πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 19:00μμ, «Τα Χριστούγεννα και η αγέλαστη Πολιτεία» των αδελφών  Χ. και Π. Κατσιμίχα. Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή  όλων  των  μουσικών συνόλων  του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα στηθεί στην Πλατεία του Πτελεού δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τραγούδια και χορούς, η οποία διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού & Γυμνασίου Πτελεού, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αγίων Θεοδώρων και το Γυμναστικό & Χορευτικό  Σύλλογο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ».

ΤΡΙΤΗ  22  Δεκεμβρίου  2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αλμυρού,

στις 17:30μμ. στο  ΚΔΑΠ  Αλμυρού.

ΠΕΜΠΤΗ   24  Δεκεμβρίου  2015

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής. Ελάτε όλοι να γίνουμε μια ομάδα.

ΠΕΜΠΤΗ  31  Δεκεμβρίου  2015

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς Άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις  12:00π.μ.  στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και  να τραγουδήσουμε.

ΤΡΙΤΗ 5  Ιανουαρίου 2016

-Ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, θα ψάλλει τα «Κάλαντα των Φώτων» υπό των ήχο κουδουνιών στις 18:00μ.μ. στην αγορά του Αλμυρού, όπως ακριβώς το καλεί η μέρα. Γύρω στις 19:00μ.μ. θα τους υποδεχτούν ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και θα ολοκληρώσουν έτσι την περιήγηση τους στην πόλη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το