Κόσμος

Γιος Ρώσου ολιγάρχη στραγγάλισε τη μητέρα του

sosin.15.12.527

Μητροκτόνος έγινε ένας 19χρονος γιος Ρώσου ολιγάρχη, ο οποίος φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Ο Γεγκόρ Σόσιν, γιος του μεγιστάνα του λιανικού εμπορίου Ιγκόρ Σόσιν, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν σκότωσε την Αναστασία Σόσινα Νοβίκοβα, αφότου είχαν παρακολουθήσει μία συζήτηση για τη σημασία της οικογένειας.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της 44χρονης όταν ανταποκρίθηκε σε καταγγελία από το ξενοδοχείο στις 11 Δεκεμβρίου, αν και μόλις σήμερα αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο Γεγκόρ Σόσιν δήλωσε στην αστυνομία μετά από το συμβάν ότι ήταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών ουσιών όταν διέπραξε το έγκλημα, σύμφωνα με δήλωσή του που έδωσε στη δημοσιότητα η επιτροπή ερευνών. Αυτός και η μητέρα του μόλις είχαν φτάσει εκεί, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

sosin.15.12.1
«Η μητέρα μου και εγώ συναντηθήκαμε για κάποιες θεραπείες και μου έδωσε μερικά χάπια», είπε ο 19χρονος, σύμφωνα με την Telegraph. «Αργότερα, στο δωμάτιό μας, άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, παραισθήσεις», είπε ακόμη στην αστυνομία.

Σε ένα βίντεο που φέρεται να είναι από την ανάκρισή του, ένας νεαρός άνδρας φορά μπουρνούζι και μιλά στην αστυνομία ενώ είναι ταραγμένος και σε σύγχυση. Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι ο 19χρονος, αν και το πρόσωπό του δεν αποκαλύπτεται.

Στις 11 Δεκεμβρίου, το προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας για να αντιμετωπίσει έναν πελάτη ο οποίος επιδείκνυε περίεργη συμπεριφορά. Οταν έφτασε εκεί η αστυνομία, εντόπισε ένα νεαρό άνδρα στον διάδρομο, ο οποίος φαινόταν να είναι «σε κατάσταση σοβαρής ναρκωτικής επήρειας», σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών.

Το πτώμα της μητέρας του βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, με τα στοιχεία να δείχνουν έναν βίαιο θάνατο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το