Τοπικά

Τρόμος σε πολυκατοικία στη Λάρισα: 30χρονος έσπασε την πόρτα αναζητώντας μία… τραγουδίστρια

porta

Στο πόδι σηκώθηκε μία ολόκληρη γειτονιά σε κεντρικότατο δρόμο στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου από ένα ασυνήθιστο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, άντρας ηλικίας περίπου 30 ετών εισέβαλε εξαγριωμένος τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε πολυκατοικία, αφού είχε σπάσει στην κυριολεξία την πόρτα της εισόδου μπροστά στα μάτια της έντρομης διαχειρίστριας, αναζητώντας – τουλάχιστον αυτό φώναζε διαρκώς – μία τραγουδίστρια η οποία εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και φέρεται να είναι ένοικος στην πολυκατοικία επί της οδού 23ης Οκτωβρίου.

Αρχικά ο άντρας χτυπούσε επίμονα τα κουδούνια φωνάζοντας και… «στολίζοντας» τη γυναίκα που αναζητούσε με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Αφού όμως δεν έβρισκε ανταπόκριση στο διαρκές κάλεσμά του να δει τη γυναίκα, αποφάσισε να… σπάσει την πόρτα. Και το έπραξε λίγα λεπτά αργότερα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε η διαχειρίστρια η οποία είχε ακούσει τη φασαρία και είχε κατέβει στην είσοδο, ευρισκόμενη μόλις δύο μέτρα από την πόρτα!

Ο άντρας αποχώρησε εν τέλει χωρίς να βρει τη γυναίκα που αναζητούσε, αλλά αφού είχε σηκώσει στο πόδι τη γειτονιά και είχε σπάσει μία πόρτα. Περίοικοι ωστόσο κράτησαν τα στοιχεία του οχήματός του και την επομένη του υποβλήθηκε μήνυση…

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το