Ελλάδα

Παππάς: Ιδιοκτήτες ΜΜΕ θέλουν να κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη λαϊκή κατάθλιψη

papas708_4

Για την ιδεολογική σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όχι όμως μόνο με τα κόμματα, αλλά και με κάποια ΜΜΕ, μίλησε στην Κεντρική Επιτροπή ο Νίκος Παππάς.

Όπως ανέφερε, «κάποιοι υποστηρίζουν ότι με τη δική μας κυβέρνηση, τα πράγματα ειναι χειρότερα από ότι ήταν πριν. Να ρωτήσουμε για ποιον τα πράγματα ειναι καλύτερα ή χειρότερα», είπε και πρόσθεσε πως «αν το ερώτημα αφορά κάποιον που μπήκε στις 100 δόσεις, τα πράγματα είναι προφανώς καλύτερα». Για κάποιον όμως που είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ και που θα μπει στη βάσανο να βάλει λεφτά στο τραπέζι για να πάρει μια από τις άδειες δεν ειναι καλύτερα. Στο σημείο αυτό, τόνισε ότι «κάποιοι θέλουν να κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη».

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν έχει ανταποκριθεί στο θεσμικό της καθήκον και προανήγγειλε ότι σύντομα θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση για τον αριθμό των αδειών που θα δοθούν.

“Η ηθική μας υποχρέωση να βάλουμε τους κανόνες και αυτό δεν θα καμφθεί από οποιουδήποτε είδους λασπολογία”, τόνισε.
Τέλος, ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι οι δύο κοινωνικοί πυλώνες για την ανάπτυξη του κόμματος είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δομές αλληλεγγύης.
Πηγή www.iefimerida.gr
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το