Ελλάδα

189 θέσεις εποχικών σε ΔΕΚΟ και οργανισμούς

Στην κάλυψη 189 θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρούν 14 δήμοι και νομικά τους πρόσωπα, αλλά και η ΔΕΗ, το ΚΕΘΕΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος».

Ειδικότερα, το αργότερο έως τις 30 Ιανουαρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για 23 προσλήψεις στην Δήμο Θεσσαλονίκης, για έξι στον Οργανισμό Παιδείας Χαλκίδας, για δώδεκα στη ΔΕΥΑ Φαιστού, για εννέα στο Κέντρο Κοινότητας Παύλου Μελά, για οκτώ στην Κοινωφελή Επιχείρηση Φλώρινας, από τρεις στους Δήμους Σαμοθράκης, Αιγάλεω και Σερρών και από μία στους Δήμους Αθηναίων για το ΚΥΑΔΑ και Κόνιτσας.

Οι θέσεις αφορούν στην πλειονότητά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, Νοσηλευτές, Βοηθητικό Προσωπικό, Οδηγούς, Ψυχολόγους και Διοικητικούς. Επίσης, εγκρίθηκαν από τα ΔΣ και θα κατατεθούν για έγκριση από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα αιτήματα για το 2017 του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας για 60 θέσεις Μηχανικών, Τεχνιτών, Οδηγών, Εποπτών και Εργατών, του Δήμου Ορεστιάδας για Οδηγούς, Εργάτες και Ηλεκτρολόγους και της ΔΕΥΑ Σερρών για Εργάτες, Τεχνικούς, Μηχανικούς, Τοπογράφους και Διοικητικούς (από δέκα θέσεις).

ΔΕΗ
Εξάλλου, δώδεκα Ηλεκτροτεχνίτες και Μηχανοτεχνίτες θα προσλάβουν ο ΑΗΣ Αθερινόλακκου και ο ΥΗΣ Αλιάκμονα, πέντε Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς το ΚΕΘΕΑ και έξι πτυχιούχους Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τεχνικούς Φαρμάκων το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προκήρυξε έντεκα θέσεις για την υλοποίηση έργων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, εκπαίδευσης συνεντευξιαζόμενων και κοινωνικής καινοτομίας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το