Ελλάδα

Έξαλλη η Μις Ελλάς για τα καλλιστεία Μις Κόσμος: «Ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα»

miss kosmos

Την κατάσταση ξεκαθάρισε απόλυτα η Μις Ελλάς, Θεοδώρα ντε Μοράις Μουσχούρη, αναφορικά με την απομάκρυνσή της από τα καλλιστεία Μις Κόσμος στην Κίνα λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: «Την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα άρχισε η προετοιμασία και πήγα εκεί και μου είπαν “δεν μπορείς να συμμετέχεις στις δραστηριότητες γιατί δεν μας έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί”.

Εγώ τους είπα ότι δεν γνωρίζω και μου είπαν “η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα (δηλαδή κάποια βίντεο και κάποια φιλανθρωπία), δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι.

Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site. Μια μέρα πριν φύγω η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα».

Πηγή www.tff.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το