Τοπικά

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ Μαγνησίας για συμμετοχή στην απεργία της 3ης Δεκεμβρίου

unnamed13

Κάλεσμα για συγκέντρωση στην απεργία της 3ης Δεκεμβρίου, απευθύνει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας και καλεί στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:00 το πρωί της ίδια ημέρας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ζητώντας να βουλιάξει η πόλη από τη λαϊκή διαμαρτυρία, να σταματήσει η παραγωγή στα εργοστάσια και να μην είναι κανείς στη δουλειά.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας αναφέρει:

«Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες,

Το μεγάλο κεφάλαιο, η κυβέρνηση, η ΕΕ προχωρούν σε ένα καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο έγκλημα, στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Όσο περνούν οι μέρες οργιάζει ακόμα περισσότερο η προπαγάνδα τους, προκειμένου να «πείσουν» τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα των νέων βάρβαρων αντιασφαλιστικών μέτρων. Οι εκβιασμοί, τα διλήμματα και οι δηλώσεις που εστιάζουν στη διάσωση δήθεν του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, φέρνουν νέο οδοστρωτήρα μέτρων που στην ουσία διαλύουν και τα τελευταία εναπομείναντα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα!

Η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού τις επόμενες μέρες, φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές, φέρνει νέα φοροκαταιγίδα, χαράσσει το δρόμο για σαρωτικά χτυπήματα συνολικά στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!

 Δήλωσε οργανωμένα, ταξικά και συλλογικά την ανυπακοή σου!
 Να σπάσουμε το κλίμα ανοχής που ισχυρίζεται πως έχει η κυβέρνηση!
 Να σπάσουμε το κλίμα της «κοινωνικής συνοχής» και του «εθνικού διαλόγου» που προβάλει η κυβέρνηση, προσπαθώντας να τορπιλίσει τα δικαιώματα μας!

Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη παντού, στους κλάδους, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές! Να μην αφήσουμε να απλωθεί η εξαθλίωση, να ξεσπιτωθούν εργαζόμενοι. Να αποκρούσουμε τα κοράκια που ακονίζουν τα νύχια τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το