Κατηγορίες: Τοπικά

Κύκλος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από Δήμο Αλμυρού

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της. Ο Δήμος Αλμυρού λοιπόν διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να δοθεί στην πόλη ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αλμυρού λούνα παρκ όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015
Στις 17:30: στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο συμμετέχει στη χριστουγεννιάτικη γιορτή η παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με την επίβλεψη της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή.
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 18:30μμ, το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με παραδοσιακά κάλαντα από όλο τον Κόσμο.
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015
Η πόλη μας φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει. Στις 19:30 στην είσοδο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του Δήμου μαζί με μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ντυμένους αγγελάκια και Αη-Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της αγοράς παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στις 20:30 συγκεντρωνόμαστε όλοι στον πεζόδρομο, και η παιδική χορωδία του Ωδείου με τη συνοδεία της κ. Μ. Σαμαρτζή ψάλλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολουθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Αλμυρού. Ένα λαμπερό λούνα παρκ αδημονεί να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
Στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή της ενορίας με τη χορωδία του Ιερού Ναού.
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
Στις 17:30 στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar από μαθητές του Γυμνασίου.
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015
«Στολίζουμε το δένδρο μας» από τις 17:00 – 19:00, στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015
Προβολή ταινιών κινουμένων σχεδίων» από τις 17:00 – 19:00, στην είσοδο του Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
«Χριστουγεννιάτικες κατασκευές – χειροτεχνίες, από τις 17:00 – 19:00, στην είσοδο του Δημαρχείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού και τη συμμετοχή του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού με την εκπαιδευτικό κ. Τσούγκρα Μ.
* Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 19:00.
«Τα Χριστούγεννα αλλιώς… !!!» Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με τη Μικτή Χορωδία με την επίβλεψη της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης.
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015
Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από τη Μαυρομάτη Σταυρούλα, μουσικά εργαστήρια Ήχος και Φως, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015
Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, παίζουν και δημιουργούν με χριστουγεννιάτικα υλικά μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.
( Στο πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 19:00, «Τα Χριστούγεννα και η αγέλαστη Πολιτεία» των αδελφών Χ. και Π. Κατσιμίχα. Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015
Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αλμυρού, στις 17:30 στο ΚΔΑΠ Αλμυρού.
Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015
Τα κάλαντα στην πόλη και στους Δημοτικούς άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής. Ελάτε όλοι να γίνουμε μια ομάδα.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015
Τα κάλαντα στην πόλη και στους δημοτικούς άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις 12 μ. στην πλατεία του Αλμυρού.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Αχ. Μπέος απαντά στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: “Να αναζητήσουν και να αναδείξουν πρόσωπα και καταστάσεις που φθείρουν και υπονομεύουν το λειτούργημά τους”

Απάντηση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου στην ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων:  "Εξαιρετική,…

13 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο άνθρωπος που έζησε για πάνω από 70 χρόνια σε σιδερένιο πνεύμονα

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο άνθρωπος που έζησε για πάνω από 70 χρόνια σε…

13 Μαρτίου 2024

Τροπολογία για τους αγρότες κατέθεσε ο Σκυλακάκης – Τι προβλέπεται για «πράσινο» ρεύμα

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για προτεραιότητα σε αγρότες και βιομηχανία για διμερείς συμβάσεις προμήθειας…

13 Μαρτίου 2024

Από πάρτι αρραβώνων, τραγωδία στην Αυστραλία: Γλίστρησε ο γαμπρός και έκοψε την καρωτίδα του

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το πάρτι αρραβώνων ενός Βρετανού στην Αυστραλία, όταν έπεσε και έκοψε την…

13 Μαρτίου 2024

Νέα Αριστερά: Το Πόρισμα για το έγκλημα των Τεμπών

Η Νέα αριστερά έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα της σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή που…

13 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο ξάδερφος του καρκινοπαθούς που αυτοκτόνησε: Το φάρμακο έφτασε τη μέρα της κηδείας του

Συγκλονίζει ο ξάδερφος του 72χρονου καρκινοπαθούς, που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο Κρήτης,…

13 Μαρτίου 2024