Τοπικά

Δωρεάν μικρό λούνα παρκ στο κέντρο της Λάρισας!

louna park

Εκπλήξεις για μικρούς αλλά και για μεγάλους φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Δήμος Λαρισαίων για τα Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Έτσι, πέραν του πλήθους των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι έρχονται και άλλα.

Για παράδειγμα, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήρθε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για την ενοικίαση ενός μικρού λούνα πάρκ με 3- 4 παιγνίδια, που θα στηθεί στο κέντρο της πόλης και πιθανότατα στην Κεντρική Πλατεία ή στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Καράβι, τραινάκι και «γυροσκοπική μηχανή», θα περιμένουν τους μικρούς και μεγαλύτερους Λαρισαίους στο κέντρο της πόλης και για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, θα προσφέρουν στιγμές χαράς.

Μάλιστα, η απόφαση της δημοτικής αρχής είναι για τα τρία πρώτα παιγνίδια να είναι δωρεάν, ενώ εισιτήριο θα υπάρχει μόνο για το παγοδρόμιο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημείο της εισήγησης του αρμόδιου αντιδημάρχου Παν. Νταή ότι το κόστος της ενοικίασης των παιγνιδιών θα πληρωθεί από τα έσοδα του Δήμου από τη φετινή εμποροπανήγυρη.

Όπως μαθαίνουμε, σχεδιάζονται και άλλες δράσεις, πέραν των όσων ήδη έχουν γνωστοποιηθεί που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή www.larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το