Κόσμος

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί και την Ελλάδα

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί και την Ελλάδα

Ένα νέο απειλητικό βίντεο των τζιχαντιστών με τις χώρες που συμμαχούν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο (Δείτε το ΕΔΩ) στο οποίο οι τζιχαντιστές χλευάζουν ακόμα και τις Η.Π.Α δημοσιεύει η βρετανική ιστοσελίδα Mirror και προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά του.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε τις σημαίες 60 χωρών, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα περιέχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε βίντεο του Ισλαμικού Κράτους.

Στο βίντεο ακούγεται μία φωνή σε άπταιστα αγγλικά να λέει: «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία». «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν», συνεχίζει η φωνή.

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».

Νωρίτερα, οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει και πάλι με άλλο βίντεο, το οποίο απευθυνόταν κυρίως κατά του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. «Ε, εσύ, Φρανσουά κήρυξες έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις, υποσχέθηκες νίκη στον λαό σου που θα αφορά στον κόσμο της Δύσης. Τη νίκη έχει υποσχεθεί σε εμάς ο δημιουργός μας, ο Κύριός μας», ακούγεται σε αυτό να λέει ένας γαλλόφωνος τζιχαντιστής.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το