Τοπικά

Λάρισα: Έκλεβε λιπάσματα από αποθήκες

σύλληψη

Συνελήφθη, χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 47χρονος, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν, για το ίδιο αδίκημα, δύο ακόμη συνεργοί του. Πρόκειται για έναν 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Μετά από συντονισμένη και συστηματική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκαν συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών σιτηρών και λιπασμάτων από αποθήκες διαφόρων ιδιοκτητών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 20 Νοεμβρίου χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο αφαίρεσαν τις νυχτερινές ώρες της 1ης Νοεμβρίου από την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, διέπραξαν επτά κλοπές από αποθήκες, αφαιρώντας συνολικά 561 σακιά με λίπασμα, βάρους 22,5 τόνων και 359 σακιά με σιτηρά, βάρους 17 τόνων περίπου, καθώς και διάφορα εργαλεία.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο αποθήκες ιδιοκτησίας του 47χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 348 σακιά με σιτηρά, 550 σακιά με λίπασμα και τα αφαιρεθέντα εργαλεία.

Τα μεγαλύτερο μέρος των κατασχεθέντων αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και τους αποδόθηκαν, ενώ επιπλέον αποδόθηκε και το φορτηγό αυτοκίνητο στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το