Τοπικά

Η Χρυσή Αυγή αναβάλει την εκδήλωση της στη Μαγνησία και καταγγέλει…εκβιαμσούς

xrysi

Αναβάλλει προσωρινά την προσυνεδριακή συγκέντρωση του στη Μαγνησία ο Λαϊκός Σύνδεσμος μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να ανακληθεί η παραχώρηση αίθουσας για την εκδήλωση στο Διμήνι.
Την απόφαση παραχώρησης αίθουσας στο Λαϊκό Σύνδεσμο είχε λάβει η δημοτική αρχή, ενώ την είχαν καταψηφίσει οι μειοψηφίες. Ωστόσο, η απόφαση ανακλήθηκε και όπως δήλωσε ο δήμαρχος ήταν αναγκασμένος να την ανακαλέσει μετά από συστάσεις της αστυνομίας.
Η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναβάλλει προσωρινά την διεξαγωγή της προσυνεδριακής του συγκέντρωσης στον νομό Μαγνησίας, κατόπιν της παρανόμου και αδικαιολογήτου αποφάσεως του Δήμου Βόλου να μη μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων Διμηνίου.
Αρχικά το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος στην Χρυσή Αυγή για τις προσυνεδριακές μας εργασίες στον Νομό.
Έπειτα από την επίθεση εγκληματικής παρακρατικής ομάδας στο Δημαρχείο – που με την πλήρη κάλυψη των Αρχών προξένησε σημαντικές φθορές – η απόφαση αυτή ανεκλήθη.
Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε πως αναγκάστηκε να ανακαλέσει την αρχική απόφαση του Δ.Σ. λόγω πιέσεων από την πλευρά της Αστυνομίας. Είναι προφανές ότι το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ συνεργάζονται άριστα με τα εγκληματικά στοιχεία του χώρου των αναρχικών/τρομοκρατών.
Στόχος τους η απαγόρευση της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας του μοναδικού αντιπάλου τους, του μοναδικού κόμματος που αντιπολιτεύεται την μνημονιακή εξουσία, δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ας σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απαράδεκτη απόφαση του Δήμου Βόλου, κλείσαμε μία ιδιωτική αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή του Βελεστίνου, που μπορούσε να καλύψει από άποψη εξοπλισμού και θέσεων την εκδήλωσή μας. Κατόπιν νέας απόπειρας εκφοβισμού του επιχειρηματία-ιδιοκτήτη, ενημερωθήκαμε πώς είναι αδύνατη η διεξαγωγή της εκδήλωσής μας και στον συγκεκριμένο χώρο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το