Τοπικά

Πρόστιμα της Τροχαίας σε λεωφορεία στην αφετηρία Αναύρου

astiko

Διοικητικά πρόστιμα σε τρία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ επιβλήθηκαν σήμερα το απόγευμα από την Τροχαία μετά από καταγγελία πολίτη. Τα λεωφορεία είχαν σταθμεύσει προσωρινά εκτός ορίων στην αφετηρία στον Άναυρο. Μετά από αναστάτωση που προκλήθηκε, στο σημείο έσπευσε το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ.
Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Γιόλας μίλησε για καταγγελίες που γίνονται από συγκεκριμένα άτομα με ονοματεπώνυμο και όπως ανέφερε «η εταιρεία Αστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. νιώθει τους τελευταίους μήνες ότι βάλλεται για την αφετηρία του Αναύρου»
Πρόσθεσε δε, ότι το Αστικό ΚΤΕΛ έχει καταθέσει μελέτη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ολιγόλεπτη παραμονή των λεωφορείων των γραμμών Νο 1, 3 και 15 στην αφετηρία του Αναύρου. Επίσης προτάθηκαν τρεις -τέσσερις θέσεις στην αφετηρία και άλλες τέσσερις – πέντε στην γύρω περιοχή.
Η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση αλλά μετά από αντιδράσεις κατοίκων ορίστηκαν τρεις θέσεις στην αφετηρία του Αναύρου.
Ωστόσο, όπως πρόσθεσε ο κ. Γιόλας, οι θέσεις αυτές δεν εξυπηρετούν τα λεωφορεία που διέρχονται από τον Άναυρο. Τόνισε επίσης, πως η εταιρεία βρίσκεται σε δίλημμα καθώς δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως για αυτά που γνωρίζει η τροχαία, ενδεχομένως να έπραξε σωστά που βεβαίωσε τις κλήσεις.

Aύριο θα συγκληθεί το Δ.Σ. της εταιρείας για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ακόμη και περικοπής δρομολογίων ή και γραμμής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το